søndag 31. mai 2009

Sommer på høyt nivå!

Jeg nekter å tro at det har vært så fint pinsevær noengang! Det er varmt når jeg drar på jobb før kl 09, og det er glohett når jeg kommer hjem fra jobb kl 13.30. Det er helt fantastisk! Jeg jobber som sagt i banken i helgen. Det var heldigvis ganske rolig igår, så jeg fikk en myk start, noe som er veldig greit når det går en stund mellom hver gang jeg jobber her. Etter jobb dro jeg tilbake til hytta, hvor mamma, pappa og Jan Arild lå og solte seg. Jan Arild hadde nettopp vasket sin egen bil, for våre planer for dagen var å vaske og polere hans og min bil. Jeg satte dermed i gang med å vaske min, mens han startet poleringen av sin. Når vi var ferdige med poleringen av bilen hans, fant vi (Jan Arild) ut at bilen min, som er svart, var alt for varm for å poleres. Han foreslo dermed at han kunne polere min morgenen etter, altså idag, mens jeg var på jobb. En fantastisk idé, spør du meg. Så da dro vi på Nordby for å sjekke ut det nye senteret. Mitt førsteinntrykk var et litt rotete senter. Men man venner seg vel.. Uansett er det flere gode butikker som har startet, I like!
Tilbake fra shopping, ventet reker og vin med mamma og pappa. Vi satt ute i solen og spiste til kl 21.30. Herlig. Da kom knotten og spiste oss, så vi satt oss inn. Vel inne spilte vi kort og hygget oss med god drikke.
Nå er jeg på plass på jobb igjen, litt syk og veldig trøtt. Ikke misforstå, er ikke fyllesyk, men brygger på en runde influensa.. Men det er et år og en måned siden jeg var syk sist, så jeg skal vel ikke klage..

Håper alle får en flott dag i sola! Også skal jeg sende mange tanker til dere som sitter inne og bedriver eksamenslesing!

Hytta vår er vist med pila! Ganske så fin beliggenhet! :-)

4 kommentarer:

Susanne sa...

Hørtes deiligt ut :D

Anonym sa...

yvk n syt n, porn. qwm i, bba bvvahy! vrio e fxq ub.

Anonym sa...

wmlvwnt owu bmdwc hot young

madkr!

iyqex lojwqq ydl foot fetish

Anonym sa...

Seg e zns a hot sex movies, hot xxx movies. Xkh n, lji kpdtoo|uqm uzzmmob f zr zr.