mandag 25. januar 2010

Hello!

Nei nei nei. Nå gikk det en liten evighet igjen før jeg fikk blogget. Dårlig, I know. Men noen ganger bare blir det sånn.. Har dessverre (?) ikke såå mye dødtid at jeg føler jeg har masse tid til blogging. Men når til og med Nathalie, som bedriver utveksling i Arizona, etterlyser nye innlegg, da er det jaggu på tide! ;-)

Det har vel ikke skjedd så alt for mange utavmegsjælopplevelser siden sist, men kan legge ut litt bilder for å illustrere noe av det jeg har drevet med..

Sett Avatar, som får positiv tilbakemelding fra meg, med Natalie som vi ser på bildet med 3D-briller, Angelica, Tor, Marius og Janus.


Ellers var helgen som var, ganske så trivelig. Fredagen bestod av avslapping og tv med kjæresten. Lørdag var jeg på plass på o' elskede Rimi fra 10 til 18. Kom hjem til en enestående gourmetmiddag. Han kan hvis han vil, han derre Janus!

Jan Arild dro etterhvert til en kamerat for litt tv-spilling, mens jeg fikk besøk av Iselin, Kiir og Christin. Veldig koselig! Vi så på hånballherrene vinne en under middels god kamp, lot oss underholde av Zack and Miri make a porno og avsluttet kvelden med å se slutten på en syk skrekkfilm, med navn Funny Games. Alt i alt en finfin lørdagskveld! Iselin og Kiir fikk til og med med seg tidenes innflytningsgave fra meg da de dro! Haha :-D

Søndagen tilbragte jeg for det meste hos bestemor. Hun fylte år på fredag, og hadde derfor samlet Hagen-slekta på søndag. Først aking, alle fra 3 til 76 år deltok, før det ble servert kyllingsuppe i bestemors hus. Veldig godt, og ikke minst veldig koselig! Mens jeg var der, fikk jeg melding av kjæresten: "Pizza hos mamma og pappa kl 20." Perfekt søndag!
Nå skal jeg køye! Er sliten etter sju timer på skolen, hvorav fem inneholdt tørr mikroforelesning. Rett fra skolen dro jeg på tidenes beste spinningtime. Vel hjemme i 19-tiden ble det reker med kjæresten. Det er jo ikke hver mandag man har vært kjærester i 20 måneder!

2 kommentarer:

L sa...

Åh, mikro som er så gøy da ;-) Si i fra hvis du trenger noen mikrotips. Jeg er syyykt god på å tegne indifferenskurver.

Kiir sa...

Tidenes innflytningsgave! Iselin kommer inn med den i dag, så jeg gleder meg stort til å skrelle appelsiner. Skulle ta meg en i går, og det ble tydelig at det er noe vi trenger. Det er sånne ting som får en til å få lyst til å bli industridesigner og gründer!;)