mandag 9. juni 2008

Første helgen i juni 08

Det har vært en meget bra helg! Den startet på fredag med at jeg ble hentet hjemme av min bedre halvdel. Vi dro til campingen i Strömstad, lå på brygga og solte oss, gikk tur til Daftö for å kjøpe is, slappet av i sola på terassen og grillet med mamma, pappa og lillebror. Fredag kveld var vi invitert til Jan Arilds beste kamerat og dama hans, Martin og Maya. Det var veldig hyggelig, og vi ble sittende til klokka nærmet seg 2..

Lørdag var Iselin og jeg på hytta hennes, lå på stranda og slikket sol. Deilig. Lørdag kveld skulle Iselin være edru for å passe på sin lillesøster som har blitt stor, og dermed begynt å feste.. Når katten (Iselins foreldre) er borte, danser musene (Gine) på bordet.. Jeg derimot, var bedt i bursdag til Malene Nordahl i Sponvika, og tok dermed på meg sommerkjolen og møtte opp med vinen i hånda, meget klar for reker og fest. Det ble en utrolig koselig kveld! Må gjentas, jenter!










Søndagen ble der i mot litt spesiell.. Jeg sov hos Iselin fra lørdag, og litt før elleve ringte Kristine Aabol fra Esso, der hun jobber sammen med Iselin. Hun hadde klart å skjære seg i lillefingeren med en brødkniv, og hun klarte ikke å bevege fingeren. Iselin og jeg kom oss raskt opp av sengen, og kjørte til Esso for å hente Kristine. Vi dro på legevakta i Halden, der de ba oss kjøre videre til Fredrikstad. Dette fordi hun fortsatt ikke kunne bøye fingeren, og det dermed trodde de hun hadde kuttet senen. Vel framme på venterommet i Fredrikstad, ble vi sittende. Virkelig sittende.. Det skjedde ingenting før det hadde gått tre og en halv time! Når hun først kom inn, ble det etterhvert konstatert at senen var avskåret, og at hun dermed måtte operere. Men det kunne ikke skje igår, men hun fikk tid kl 7 morgenen etter, altså idag, mandag. Hun måtte likevel snakke med tre leger til i tillegg til å ta blodprøver og fylle ut masse skjemaer. Vi dro dermed fra Fredrikstad rundt kl 18.. Laaang dag med mye venting. Dro hjem til Halden, hentet pizza på Marco Polo og dro opp til Knardalsåsen, hvor Kristine bor og satt oss der og spiste og slappet av. Flyttet oss etterhvert ut på terassen hvor Iselin tok et bad i poolen, mens Kristine og jeg kikket ut over byen og på brannen ved Fresenius Kabi. Oda kom etterhvert og holdt oss med selskap. Riktig så hyggelig kveld! Om noen lurer på hvordan det gikk med Kristine idag, kom hun ikke inn til operasjon før i 15-tiden.. En mann som hadde klart å nesten kutte av seg hånden, ble prioritert før Kristine, og hun måtte dermed sitte å vente.. Operasjonen er nå over, og det gikk bra :-) Så nå kan ho dra hjem og lese norsk, som hun var så heldig å komme opp i til muntlig på onsdag.. Stakkar.

Ingen kommentarer: