tirsdag 29. juni 2010

Bodø

Mandag morgen, 21. juni dro mamma, pappa, lillebror med dame, Jan Arild og jeg til Bodø. Grunnen var at mamma og pappa feiret sølvbryllup den 22. juni, og ville derfor ta oss med på tur. Valget falt på Bodø. Vi hadde en fantastisk tur, men her må det være lov å klage litt på været. Vi var altså i slutten av juni, og i Halden skinte sola fra klarblå himmel og ga oss over 20 grader. Vel fremme i Bodø sentrum kl 11 mandag formiddag, var det stiv kuling, styrtende regn og ikke mer enn 6 grader! Herlig. Nææt.

Vi skulle bo på Kjerringøy, som er en del av Bodø kommune. Ut hit går bussen fra Bodø sentrum
kun to ganger om dagen, først buss i en time, buss på båt i et kvarter, før det er et kvarter busskjøring igjen.
Vi ankom Bodø som sagt i 11-tiden, og bussen til Kjerringøy gikk 16.30. Så da ble det heldigvis for meg, uheldigvis for andre, tid til litt shopping! Ikke feil.

Vel fremme i de fancy og nyoppussede leilighetene ved Kjerringøy Bryggehotell, ble det middag og avslapping. Utsikten var formidabel, sjøhuset/leiligheten vi bodde i var plassert helt nede ved vannet på brygga. Vakkert. Under ser dere bryggehotellet. Det røde sjøhuset vi bodde i ligger litt til venstre for hotellet.

Under ser dere bilder tatt fra balkongen til leiligheten vår.


Tirsdag var dagen hvor mamma og pappa hadde vært gift i 25 år. Dagen ble feiret med taler, gaver, masse god mat, fisking, dårlig vær, middag på bryggehotellet, mye god drikke og masse latter. Her ser dere gaven fra lillebror og meg:


Onsdag kveld hadde vi veldig fint vær, og det utnyttet vi ved å leie yacuzzien på brygga. Der nøt vi 35 grader i vannet, den sinnsyke utsikten, den blåe himmelen og den kalde ølen. Herlig. (Jeg tok dessverre ingen bilder av dette, mamma og pappa har. Kan vise senere!)
Ellers gikk dagene med til turgåing, sightseeing og fisking, noe som for øvrig var veldig moro, da det bet og nappet hele tiden. Moro. Her er den første kveldens fangst:
Jan Arild fikk selvfølgelig de største fiskene hele tiden.. På onsdag fikk han to torsk som var enda større enn denne. Vi fikk nok fiskemiddager i Bodø, for å si det sånn. Fisk både morgen, middag og kveld..

Torsdag morgen gikk bussen tilbake til Bodø, og vi landet på Rygge i 13-tiden. Alt i alt en herlig tur, vakkert sted! Drar gjerne tilbake, men da helst uten regn og 10 grader varmere.
Tusen takk for en fin tur, mamma og pappa!

1 kommentar:

Anonym sa...

Takk for fin tur til dere også, og takk for flott gave!!
Pappa