tirsdag 2. mars 2010

Vinterferien 2010, Trysil

Vi dro oppover på søndag formiddag, og dro innom Hamar for å hente kjæresten til lillebror, Tonje. Der fikk Alaska seg en luftetur og vi tok litt mat før vi kjørte siste timen til hytta i Fageråsen. Søndag kveld gikk med til avslapping og OL.

Mandag og tirsdag tilbragte vi (mamma er ikke den største fan av slalomski, så hun ofret seg etter tre turer i bakken og passet Alaska i steden) i slalombakken. Overraskende lite folk til at det var vinterferie, men det var jo bare deilig å slippe lange køer i heisen! Ser nå at jeg ikke tok noen bilder i slalombakken, kun pappa som knipset der. Så det får dere klare dere uten i denne omgang.

På mandag ettermiddag kom også onkelen min Lars og hans datter Leona til hytta vår. På tirsdag fikk Leona testet bortoverski for første gang. Mamma og jeg hjalp henne litt, men hun var veldig flink!

Onsdag var det dags for bortoverski. I og med at vi hadde med oss Leona på 2,5 år og Alaska og mamma, gikk vi ikke så langt før villmannen min av en kjæreste fant et fint bålsted og fyrte opp et lite bål. Der ble det pølse i brød, kakao, Kvik Lunsj og appelsiner.



Kveldene gikk med til spising, OL-titting, badstu, spising, kortspill, avslapping, Baileys og kaffe, spilling av Alias og litt mer spising. Perfekt!



Det var en veldig koselig og avslappende tur med masse kvalitetstid med den beste familien.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Alltid hyggelig å være sammen med dere. Alaska oppførte seg eksemplarisk.

Pappa

Carolines Småbruk sa...

Så ut som om dere hadde en allertiders tur..søøøte lille Alaska ;)

L sa...

ÅH, det så hyggelig ut! <3

Jannicke Iren Johansen sa...

Ser helt nydelig ut med sol og snø, for ikke å snakke om den nydelige vovven deres-herregud for et lite sjarmtroll <3