torsdag 19. februar 2009

Visningsteller

Jepp. Det er nettopp det jeg har fått meg! Og jeg får prestasjonsangst av mindre. Mens jeg var på jobb igår kveld i seks timer, hadde over 50 stk vært innom bloggen min! Hvem er alle disse? Hadde blitt superglad om dere la igjen en kommentar, moro å vite hvem som leser det jeg skriver (ja, du også, pappa!)

5 kommentarer:

Anonym sa...

halllooo! eg e her sikkert 15 gonga for dagen og sjekke. bloggen din kan til tider væra vesentlig meir artig enn forelesninger på BI, da veit vel du alt om ;)

Anonym sa...

Jeg titter innom bloggen din titt og ofte :) Alltid gøy å se og lese. Du virker som en veldig hyggelig person og prøver ikke være noen andre enn deg selv- det liker jeg! :) men du burde ha en teller som bare teller pr.person enn at jeg kan oppdatere siden din flere ganger pr.treff og den teller flere ganger. Hm.. det var rart forklart.. hehe :) Men, den teller bare jeg oppdaterer siden. Var det jeg mente :)

Anonym sa...

Å:) så koselig:) hehe..

Anonym sa...

Jeg gjør som Marie, er ofte innom. På den måten blir jeg jo oppdatert på hva du driver med.Du kommer jo altfor sjelden hjem....Mamma

Anonym sa...

Jeg er her:)